A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

Новини

Постачання скрапленого газу відновлено!

В середу, 17 листопада, в села Гладківка та Таврійське Голопристанської територіальної громади було завезено першу партію скрапленого газу в опосвідчених балонах, відремонтованих та перевірених.

11:35 19.11.2021

Священник Андрій Карпенко.

Священник Андрій Карпенко родом із Тернопільщини, а несе служіння в Херсонській єпархії. Коли навчався у Волинській духовній семінарії, то серцем відчув, що служитиме на Півдні України. Священнослужитель заробляє на прожиття тим, що перекриває дахи. Спеціально для цього не вчився, просто спостерігав за роботою архітекторів та майстрів, які споруджували храми, і засвоював науку на практиці: «Це стало мені в нагоді, коли довелося самому перекривати дах храму в селі Геройському. А вже зараз перекриваю й дахи інших будівель».

08:21 19.11.2021

Шановні жителі Гладківського старостинського округу (сіл: Гладківка, Рідна Україна, Таврійське,Великий Клин)! Зверніть увагу!

Згідно з додатком до Типових правил благоустрою території населеного пункту (далі - Типові правила), прилегла територія – це не менше 20 метрів від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці. Сюди входять двори, тротуари, майданчики, покриття проїжджої частини та інше.  

16:33 27.10.2021

Осінній призов до Збройних Сил України.

На строкову службу до Збройних Сил України пішли 4 юнаки з села Гладківки Гладківського старостинського округу, а саме: Пастернак Михайло, Парфьонов Сергій, Гарбаренко Руслан та Яценко Денис.  Ця подія - хвилююча і водночас урочиста: для призовників – починається служба у Збройних Силах України, а у батьків – почуття тривоги і водночас гордості за своїх синів, яким Україна довіряє найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Це перше найважче випробування у житті новобранців, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Нехай час, проведений на службі, не пройде марно, а збагатить кожного призовника новими знаннями і обов’язково новими друзями. Хай щастить вахлопці.

10:31 19.10.2021

З Днем села Гладківка!

Всіх односельчан щиросердечно вітаю з Днем села Гладківки! В умовах сьогодення не вдалося провести свято в традиційному форматі!!! Свято це добре , а найголовніше здоров’я! Ми готувалися до сьогоднішнього дня. До свята активно тривала підготовка колективами: ДНЗ «Ялинка», Гладківської ЗОШ, музичної школи, старостату, будинку культури. Висловлюю щиру подяку за ідеї Радзіховській Тамілі.

09:04 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора