A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

Новини

Благодійна допомога!

На території Гладківського старостинського округу в селі Гладківка функціонує ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "САПЕРАВІ". Господарство займається вирощуванням овочів, ягід та фруктів. Керівництво надало картоплю для людей населених пунктів старостату. Більше тридцяти мішків  було підвезено одиноким жителям та сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах сіл Гладківки, Таврійське, Рідна Україна та Великий Клин. Дякуємо родині Ігоря Жданюка.  

11:30 20.01.2022

Що відбувалося 14 січня під стінами Голопристанської міської ради і заради чого були зібрані люди.

У Голій Пристані усунули з посади керівника районної лікарні Владислава Житнюка. За це рішення 14 січня на міській сесії проголосували 14 із 19 присутніх депутатів. Підстава, як говорить Голопристанський міський голова Олександр Бабич, невиконання контракту, а також численні порушення, про що свідчать акти перевірок.

08:27 20.01.2022

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, як не залишитися без права на обов’язкову частку у спадщині.

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, як не залишитися без права на обов’язкову частку у спадщині.

10:45 12.01.2022

Перемога!!!!

Сьогодні, 05 січня 2022 року, в Палаці Спорту відбулися перші, в новому 2022 році, змагання. Відкрили новий сезон волейболісти закладів загальної середньої освіти Голопристанської ОТГ. У турнірі з класичного волейболу на кубок Новорічний "Цитадель-2022" змагались 4 команди, дві з яких тренують фахівці Голопристанського міського Центру фізичного здоров'я населення "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ". Це команди м.Гола Пристань, тренер - Марабян Араїк та "Цитадель" с.Нова Збур'ївка, тренер - Попов Сергій. Вони змагались з командою шкіл сіл Гладківка і Таврійське (вчитель Бузов О.О.) та Михайлівською ЗОШ. У запеклій боротьбі переможцем стала команда Гладківської-Таврійської ЗОШ, вітаємо спортсменів. Інші місця розподілилися згідно турнірної таблиці.

15:59 05.01.2022

День Святого Миколая 2021 рік.

       Щороку всі діточки з нетерпінням чекають на зиму. Адже цей час просто казковий! Невидимий пензлик виводить дивовижні малюнки на вікні. У повітрі танцюють зірочки-сніжинки, і всюди відчуваються добрі чари. А ще всі живуть в очікуванні дива та подарунків у ніч з 18 на 19 грудня – ніч, коли на землю сходить добрий чарівник Святий Миколай. 19 грудня  в населених пунктах Гладківського старостинського округу відбулись заходи до Дня Святого Миколая. Працівники філій будинків культури підготували яскраві концертні програми.

16:17 22.12.2021

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, чи несуть батьки відповідальність за невиконання батьківських обов'язків?

       Коли чоловік і жінка приймають рішення створити сім'ю та народити дитину, вони покладають на себе зобов'язання не лише з морального боку, а й встановлені законом. Держава максимально захищає та гарантує права як батьків, так і дитини. На законодавчому рівні встановлюються зобов'язання батьків щодо їхніх неповнолітніх дітей. Невиконання батьківських обов'язків, ухилення або неналежне їхнє виконання можуть мати серйозні наслідки аж до притягнення винного до кримінальної відповідальності.

15:17 16.12.2021

Звіт старости за 2021 рік.

Шановна громадо! Пройшов рік нашої роботи в нових умовах. Сьогодні звітуватиму про свою роботу , як староста. Перш за все , хочу виловити подяку жителям наших населених пунктів за співпрацю та розуміння. В народі кажуть: «Один в полі не воїн», саме ,завдяки вашій підтримці та розумінню ми прожили цей рік без великих неприємностей.

16:55 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора